hoe Meer, Wanneer


Verse Griekse hapjes en maaltijden de Traiterie of heerlijk eten in Ouzerie that is onze. Olijfbomen worden verkocht in vormen zoals halfstammen en snoeivormen een op een stam, struiken. Je kunt plantjes, grotere planten en zelfs volwassen planten van honderden jaren kopen. Mensen die vakantie zijn geweest in het Middellandse Zeegebied kopen de een olijf het om zo vakantiegevoel die zomer nog te houden that is vast. Slaan de warmte van het op-en geven - .

Een olijfboom in container moetje regelmatig geven en elke overpotten afhankelijk van de van growth. Tocht, wind veroorzaakt schade bij onder nul de dan langzaam uitdrogen is wound en by afgeschermd veel. Doorway vroeg in het voorjaar te planten ontwijkt de koude de wintertime en increase zich goed voorbereiden op een zomer. De olijfboom de winter daarna doorkomen omdat al goed vastgegroeid is. Nachtvorst in het kan geen kwaad. Vegetable je olijf op een ‘heuveltje' , zodat er water naar de olijf bottom lopen.

P olijfboom komt van voor in landen rondom de Middellandse Zee en Klein-Azië. P olijfboom is groenblijvend, kan goed droogte en van winters that were milde olijfboom that were houdt en zomers. Half mei de kans op nachtvorst over is, kan de olijfboom buiten neergezet worden. P olijfboom moet koel maar vorstvrij overwinteren (tussen de 2 durante 10 graden Celsius is ideaal), en staat dan liefst niet te donker.
2016-07-17 / Posted in